10.1 AANVULLINGEN KOUDE VLEESGERECHTEN

Diverse soorten paté
Ham/asperge-rolletje
Gevuld eitje
Gevuld eitje Italiaans ,Spaans of provencaals
Cervelaat met augurk

10.2 AANVULLINGEN KOUDE VLEESGERECHTEN

Gegrilde drumsticks
Ardennerham met meloen
Gegrilde rosbief met augurk
Gegrilde varkensfilet
Indische gehaktballetjes
Gehaktballetjes met knoflook-mayonaise
Gehaktballetjes met Italiaanse tomatensaus
Gehaktballetjes met party-saus
Gegrilde kipfilet rolletjes
Gegrilde kipfilet´s

10.3 AANVULLINGEN KOUDE VLEESGERECHTEN

Carpaccio van ossenhaas met verse Parmezaanse kaas,
gemarineerd met olijfolie en balsamico- dressing
Carpaccio van zalm met verse Parmezaanse kaas,
gemarineerd met olijfolie en balsamico-dressing
Carpaccio van tonijn met verse Parmezaanse kaas,
gemarineerd met olijfolie en balsamico-dressing
Vitello tonnato
Gemengde antipasta Pedero
(Verschillende soorten olijven, champignons, paprika’s,
pepers, feta, zongedroogde tomaatjes en gevulde anti-pasta)

10.4 AANVULLINGEN OP BUFFET WARME VLEESGERECHTEN

Limburgs zuurvlees
Goulash
Vlaamse stooflappen
Kippenragout
Gehaktballetjes in tomaten-, zigeuner- of stroganoffsaus
Indische gehaktballetjes in saté-saus
Kip in fruitsaus (zoetzuur)
Kip in saté-saus
Kip pilaf
Kip in zigeuner-, stroganoff-
peper- of dille-saus
Grote kippenspies (100 gr) met pittige saté- of chilisaus
of chilli saus
Beenham in mosterdsaus
Warme ham in champignon-, zigeuner- of stroganoffsaus
Tête de veaux (typisch Limburgs streekgerecht)
Ossobucco
Varkens- of kipgeschnetzeltes in roomsaus
Chili con carne
Varkenspoulet met champignon roomsaus
Gehaktballetjes in honing mosterdsaus
Diverse lasagne
Kipfilet met kerrie roomsaus
Kipfilet met jachtsaus
Kip in een Chinese saus
Kip in balisaus

10.5 AANVULLINGEN OP BUFFET WARME VLEESGERECHTEN

Konijnenrugfilet in het zuur
Konijnenbout zoet/zuur
Gegrilde varkensrugfilet met een saus naar keuze
Varkenshaasjes in gorgonzolasaus
Varkenshaasjes in een roomsaus met bospaddenstoelen
en champignons
Varkenshaasjes in een pikante roomsaus met paprika
en gebakken ui
Varkenshaasjes met pestoroomsaus
Varkenshaasjes met kaas- roomsaus
Varkenshaasjes in balisaus
Varkenshaasjes Indisch gekruid met saté-saus en gebakken ui
Souvlaki met tzatziki-saus
Boeuff stroganoff
Kalfsragoût
Biefstukreepjes met gebakken ui, champignons,
bospaddenstoelen en room
Biefstukreepjes met gebakken paprika in speciale saus
Indische biefstukreepjes pikant gekruid
Biefreepjes in balisaus
Biefstukjes in stroganoff saus
Boeuff Teriyaki
Kalkoen in een fruitsaus à la Pedero
Stooflappen in een mosterdsaus
Kippenragoût met pasteitje

10.6 AANVULLINGEN OP BUFFET WARME VISGERECHTEN

Pangarolletje in Italiaanse tomatensaus
Pangarolletje gevuld met zalm in room-dillesaus
Zalmfilet in een zeevruchtensaus
Pangafilet in een kreeften-saus
Zalmfilet in een room-dillesaus
Zalmfilet in een fruitige saus met limoen
Visstoofpot d’Italia
Visstoofpot Méditerranée
Tongrolletjes in een milde room-mosterdsaus
Pangarolletje in een roomsaus met paprika en tomaat
Garnalenragout
Zalmragout
Zalm in room-dillesaus
Panga rolletje in een peperroomsaus
Panga rolletje in Italiaanse tomatensaus
Visstoofschotel met citrusvruchten
Visstoofpot Italiaans bereid
Visstoofpot Spaans bereid
Visstoofpot Hollands Glorie
Vispaella
Vislasagne
Tilapia in dille-roomsaus
Tongrolletjes in truffelroomsaus
Visragout
Scampi’s gebakken in knoflook
Lasagne met zalm

10.7 AANVULLINGEN KOUDE VISGERECHTEN

Gerookte makreelfilet
Gekruide makreelfilet
Gepeperde makreelfilet
Hollandse maatjes
Noorse garnalen

10.8 AANVULLINGEN KOUDE VISGERECHTEN

Gemarineerde scampi’s
Vers gerookte forel
Vers gerookte zalm
Graved lachs (zalm)
Gekruide zalmzijdes à la Pedero
Hollandse garnalen

10.9 AANVULLINGEN KOUDE VISGERECHTEN

Speciaal à la Pedero
Opgemaakte hele zalm
(30/40 personen)
DAGPRIJS

Comments are closed.