Italiaanse Buffetten

Opzoek naar heerlijke Italiaanse buffetten? Probeer snel onze specialiteiten. Bereid met de verste kruiden, groenten, vlees en vis! Speciaal voor u geselecteerd uit de beste kwaliteit!

11.1 Buffet Milaan

Prosciutto di Parma con melone
(Parmaham met meloen)
Prosciutto erbes con l’asparagus
(Jamon d’herbes met asperges)
Filets di pollo dal forno
(Kipfilets uit de oven)

Insalata classica
(Italiaanse slasoorten met safraandressing)
Insalata Pomedori
(Tomatensalade met broccoli, mayonaise en uien)
Insalata Pasta
(Pasta salade)

Pollo Pomedori
(Kippenhaasjes in gebonden Italiaanse saus
met olijven, uien, tomaat, aubergine en courgette)
Jambonita di mariale con salsa di ossobucco
(Nootham met ossobucco-saus)
Pasta (ravioli) con salsa di panna di pesto
(Ravioli met pesto-roomsaus)

Lasagne fromage
(Lasagne met 4 verschillende kaassoorten)
Penne di pasta Bolognese
(Pasta penne á la Bolognese)

Bancheto di Pane
(Een assortiment van diverse broodsoorten: Focaccia, Ciabatta, Pannes)

Roomboter & Kruidenboter

11.4 Buffet Italiano

Prosciutto di Parma con melone (Parmaham met meloen)
Gamberi all’italiana (Garnalen op Italiaanse wijze)
Mortadella/Salami Toscane (Diverse Italiaanse cervelaat specialiteiten)
Collezione condimenti d’olive (Diverse Italiaans gekruide olijven)
Mozzarella e pomodori con marinata basilica (Mozzarella met tomaat gegarneerd met basilicum)

Rigatoni con paprika, cipolli, basilica aciughe (Rigatoni met paprika, ui, basilicum en anjovis)
Lasagne di Bolognese (Lasagne Bolognese)
Maiale con oregano e basilica salsa (Varkenshaas met oregano in een basilicumsaus)
Pollo all’Italia (Kip op Italiaanse wijze)

Tortellini con pomodori e salsa d’olive (Tortellini met een tomaat-olijvensaus)

Collezione di salata (Diverse salades)

Collezione salate di fruta (Fruitsalade)

Collezione pane d’Italia (Diverse Italiaanse broodsoorten)

Burro con erbe (Kruidenboter)

11.2 Buffet Piemonte

Prosciutto di Parma con melone (Parmaham met meloen)
Pomodori al tonno (Gevulde tomaat met tonijnmayonaise)
Mozarella Salmóne marinate (Mozzarella met zalmsalade)
Ripieni d’Italia (Italiaans gevuld tomaatje)
Mortadella/Salami Toscane (Diverse Italiaanse vleesspecialiteiten)
Diverse condimenti d’olive (Diverse Italiaans gekruide olijven)

Insalata classica (Italiaanse slasoorten met safraandressing)
Insalata del Capo (Salades van de chef)
Insalata Pomedori (Salade van tomaat, komkommer en bleekselderij met een frisse dressing van koriander)

Pollo alla cacciatore (Toscaans gerecht met kip gesmoord in tomaten en verse groenten en kruiden)
Pasta (Tagliatelle) con salsa di panna pesto funghi (Tagliatelle met pestoroomsaus en champignons)
Lasagne prosciutto (Lasagne met room, broccoli en kaas)
Pasta maccheroni arrabbiata (Pasta met redelijk pittige saus met tomaten, knoflook, olijven en peterselie)

Bancheto di Pane (Een assortiment van diverse broodsoorten: Focaccia, Ciabatta, Pannes)

11.5 Buffet Lipari

Spaghetti Bolognese con formaggio parmigiano (Spaghetti Bolognese geserveerd met Parmezaanse kaas)
Lasagne alla congorzola (Lasagne met gorgonzolasaus)
Pollo d’Italia con fettine di pomodori e dolce salsa di limone (Italiaanse kip met schijfjes tomaten in milde citroensaus)
Polpette al pomodoro, cipolle, basilico (Gehaktballetjes in tomatensaus met ui, basilicum en gehakte pecorino)

Salate di palatte l’uove, con carne di vacca e paprica (Aardappelsalade met ei, rundvlees en paprika)
Salate di pasta con le vegetare all Italiana (Italiaanse pasta salade vegetarisch)
Pomodori Mario (Pikant gekruid tomaatje)

Uove repieni d’Italia (Gevulde eieren op Italiaanse wijze)
Mini paprica con formaggio alla panna (Minipaprika’s met roomsaus)
Mortadella/Salami Toscane (Diverse Italiaanse cervelaat specialiteiten)
Diverse condimenti d’olive (Diverse Italiaans gekruide olijven)

Collezione di salata (Diverse salades)

Collezione salate di fruta (Fruitsalade)

Collezione pane d’Italia (Diverse Italiaanse broodsoorten)

Burro con erbe (Kruidenboter)

11.3 Buffet Etna

Prosciutto erbes con Asparagi (Jamon d’herbes met asperges)
Salmone fumato (Gerookte zalm)
Salmone marinata (Gemarineerde zalm)
Gamberi marinata (Gemarineerde garnalen)
Pomodori Mario (Gekruide pomedori tomaatjes)
Mortadella/Salami Toscane (Diverse Italiaanse cervelaat specialiteiten)
Diverse condimenti d’olive (Diverse Italiaans gekruide olijven)

Insalata del Capo (Salades van de chef)
Tomaat/Broccoli salade
Frisse komkommersalade
Italiaanse koolsalade

Lasagne tonno misti di verdure e formagio (Lasagne met tonijn, gemengde groenten en kaas)
Tortellini con panna prosciutto e piselli (Tortellini met room, ham en doperwten)
Frittata con verdure e parmigiano (Toscaanse boerenomelet met groenten en Parmezaanse kaas)
Risotto al pomodoro con basilica, cipolla, aglio olio d’oliva con formagio (Tomatenrisotto met basilicum, ui, knoflook en olijfolie overgoten met Parmezaanse kaas)

Bancheto di Pane (Een assortiment van diverse broodsoorten: Focaccia, Ciabatta, Pannes)

11.6 Buffet Perugia

Prosciutto di Parma con melone (Parmaham met meloen)
Filets di pollo dal forno (Kipfilets uit de oven)
Prosciutto erbes con l’asparagus (Jambon d’herbes met asperges)

Insalata Classica (Diverse Italiaanse slasoorten met dressing)
Insalata Pomedori (Salade met tomaat, broccoli in een dressing van mayonaise, met ui en bieslook)
Insalata Pasta (Pasta salade)

Pollo Pomedori (Kippenhaasjes in gebonden Italiaanse saus met olijven, uien, tomaten, aubergine en courgette)

Lasagne formage (Lasagne met 4 verschillende kaassoorten)
Rigatoni con l’pepperoni (Rigatoni met paprika, tomaten en olijven)

Tortellini con salsa di panna di pesto (Tortellini met een pesto-roomsaus)
Jambonita di mariale con salsa di ossobucco (Nootham met ossobucco-saus)

Bancheto di Pane (Een assortiment van diverse broodsoorten Focaccia, Ciabatta, Pannes)

Comments are closed.