VISBUFFETTEN
Onze visbuffetten parkstad zijn geselecteerd uit de beste vissoorten. Bekend van onze huisgemaakte zalm a la Pedero! Maar ook voor heerlijke maatjes, forel of andere specialiteiten kunt u bij ons terecht.

VISBUFFET AMELAND

  • Koude schotel (ambachtelijk bereid)
  • Ham/asperge-rolletje
  • Gevuld ei
  • Gevulde tomaat
  • Paté
  • Gerookte forel
  • Gerookte zalm
  • Noorse garnalen
  • Partysaus & Remoulade-saus
  • Pasta tonijnsalade
  • 4 Seizoensalades
  • Fruitsalade
  • Stokbrood
  • Diverse broodjes
  • Kruidenboter

VISBUFFET TERSCHELLING

  • Koude schotel (ambachtelijk bereid)
  • Ham/asperge-rolletje
  • Gevuld ei
  • Gevulde tomaat
  • Paté
  • Gerookte forel
  • Gerookte zalm
  • Noorse garnalen
  • Hollandse maatjes
  • Beenham in Champignon-, Zigeuner-, Stroganoff-, Pestoroom- of Pepersaus
  • Partysaus & Remoulade-saus
  • Monegaskische uitjes
  • Pasta tonijnsalade
  • 4 Seizoensalades
  • Fruitsalade
  • Stokbrood
  • Diverse broodjes
  • Kruidenboter

VISBUFFET VLIELAND

  • Koude schotel (ambachtelijk bereid)
  • Ham/asperge-rolletje
  • Gevuld ei
  • Gevulde tomaat
  • Paté
  • Beenham in Champignon-, Stroganoff-, Zigeuner-, Peper- of Pestoroomsaus
  • Gerookte forel
  • Gerookte zalm
  • Paling
  • Noorse garnalen
  • Hollandse maatjes
  • Partysaus & Remoulade-saus
  • Monegaskische uitjes
  • Pasta tonijnsalade
  • 4 Seizoensalades
  • Fruitsalade
  • Pastasalade
  • Stokbrood
  • Diverse broodjes
  • Kruidenboter

VISBUFFET SCHIERMONNIKOOG

  • Koude schotel (ambachtelijk bereid)
  • Macaronisalade met tonijn
  • Gevuld ei Ham/asperge-rolletje
  • Palet van diverse soorten vis: garnalen, maatjes, forel, gerookte zalm, zalm zijde à la provinciale
  • Kaasplank van diverse soorten kaas
  • Beenham in Stroganoffsaus
  • Tagatelli de Italia met garnalen en zalm
  • 5 soorten salades
  • Fruitsalade
  • Pastasalade
  • Partysaus en Mosterdsaus
  • Uitgebreid brood-assortiment
  • Kruidenboter

VISBUFFET TEXEL

  • Koude schotel (ambachtelijk bereid)
  • Ham/asperge-rolletje
  • Gevuld ei
  • Uitgebreide vleesschaal (diverse soorten vlees)
  • Kaasplank (diverse soorten kaas)
  • Diverse soorten vis op schaal of spiegel o.a. gerookte forel, garnalen, maatjes zalmzijde à la provinciale, gerookte zalm
  • Pasta provencaals met zalm
  • Vis lasagne
  • 5 soorten salades
  • Fruitsalade
  • Pastasalade
  • Party en Mosterdsaus
  • Uitgebreid broodassortiment
  • Kruidenboter

VISBUFFET OOST-FRIESLAND

  • Koude schotel (ambachtelijk bereid)
  • Gevuld ei Ham/asperge-rolletje
  • Diverse soorten vis op schaal of spiegel o.a. gerookte zalm, gerookte forel, garnalen, zalmzijde à la provinciale, maatjes en paling
  • Panga rolletjes in een gekruide tomatensaus
  • Visstoofpot lekker gekruid
  • Witte rijst
  • Pastasalade
  • Partysaus & Mosterdsaus
  • 5 soorten salades
  • Fruitsalade
  • Uitgebreid brood-assortiment
  • Kruidenboter

VISBUFFET WADDENZEE

  • Koude schotel (ambachtelijk bereid)
  • Gevuld ei Ham/asperge-rolletje
  • Gevulde tomaat
  • Paté
  • Pasta tonijnsalade
  • Zalmzijdes provencaals gekruid
  • Garnalen
  • Forel
  • Hollandse maatjes
  • Visstoofpot d’Italia
  • Zalmfilet in een roomdille-saus
  • Partysaus & Remoulade-saus
  • 5 soorten salades
  • Fruitsalade
  • Pastasalade
  • Kruidenboter
  • Stokbrood
  • Diverse broodjes

AANVULINGEN WARME VISGERECHTEN

  • Garnalenragout
  • Zalmragout
  • Zalm in room-dillesaus
  • Panga rolletje in een peperroomsaus
  • Panga rolletje in Italiaanse tomatensaus
  • Visstoofschotel met citrusvruchten
  • Visstoofpot Italiaans bereid
  • Visstoofpot Spaans bereid
  • Visstoofpot Hollands Glorie
  • Vispaella
  • Vislasagne
  • Tilapia in dille-roomsaus
  • Tongrolletjes in truffelroomsaus
  • Tongrolletjes gevuld met zalm in een room-dillesaus

AANVULLINGEN KOUDE VISGERECHTEN

  • Gerookte makreelfilet
  • Gekruide makreelfilet
  • Gepeperde makreelfilet
  • Hollandse maatjes
  • Noorse garnalen
  • In overleg kunnen de warme gerechten in deze visbuffetten vervangen worden door andere warme gerechten

AANVULLINGEN KOUDE VISGERECHTEN

  • Gemarineerde scampi’s
  • Vers gerookte forel
  • Vers gerookte zalm
  • Graved lachs (zalm)
  • Gekruide zalmzijdes à la Pedero
  • Hollandse garnalen

AANVULLINGEN KOUDE VISGERECHTEN

  • Speciaal à la Pedero Opgemaakte hele zalm