Onze Belgische buffetten worden met zorg en passie bereid voor u! Hierbij maken wij gebruik van alleen de allerbest geselecteerde producten om het u zo smakelijk mogelijk te maken en aan al uw wensen te kunnen voldoen!
BUFFET JEAN-MARIE
Ardennerham met meloen
Diverse soorten paté met Duvelsaus
Ballekes met saus de tartare
Champignons a la escargot
Brussels stoofvlees
Coucou de Malines (overheerlijke kipfilet met een rozijnensausje)
Varkensfilet met een Maasmechelse kaasroomsaus
Witlof omwikkeld met ham en gekruide roomsaus
Ovenschotel met kaas en spek
Vlaamse patatsalade met uitjes
Tomaatjes met broccoli en uitjes
Witte kool- fruitsalade met rozijnen en bleekselderij
Pasta salade met kaas
Diverse soorten brood
Roomboter en stroop
Kruidenboter
BUFFET BRUGGE
Ardennerham met meloen
Diverse soorten paté met Duvelsaus
Uitjes Monegask
Brugse forel (forelfilet op een bedje van jonge prei en zontomaatjes)