BELGISCHE BUFFETTEN
Onze Belgische buffetten worden met zorg en passie bereid voor u! Hierbij maken wij gebruik van alleen de allerbest geselecteerde producten om het u zo smakelijk mogelijk te maken en aan al uw wensen te kunnen voldoen!

BUFFET JEAN-MARIE

  • Ardennerham met meloen

  • Diverse soorten paté met Duvelsaus
  • Ballekes met saus de tartare
  • Champignons a la escargot
  • Brussels stoofvlees
  • Coucou de Malines (overheerlijke kipfilet met een rozijnensausje)
  • Varkensfilet met een Maasmechelse kaasroomsaus
  • Witlof omwikkeld met ham en gekruide roomsaus
  • Ovenschotel met kaas en spek
  • Vlaamse patatsalade met uitjes
  • Tomaatjes met broccoli en uitjes
  • Witte kool- fruitsalade met rozijnen en bleekselderij
  • Pasta salade met kaas
  • Diverse soorten brood
  • Roomboter en stroop
  • Kruidenboter

BUFFET BRUGGE

  • Ardennerham met meloen

  • Diverse soorten paté met Duvelsaus
  • Uitjes Monegask
  • Brugse forel (forelfilet op een bedje van jonge prei en zontomaatjes)
  • Gekruide zalm op een bedje van sla
  • Vlaamse stooflappen met krieksaus
  • Ballekes in tomatensaus
  • Witlof omwikkeld met ham en gekruide roomsaus
  • Gebakken patatekes met unnen
  • Stukjes prei in roomsaus
  • Brugse kaassalade
  • Tomaten met broccoli en uien
  • Rode kool of rode bieten salade
  • Pasta salade met zalm
  • Diverse soorten brood
  • Roomboter en stroop
  • Kruidenboter