ITALIAANSE BUFFETTEN
Opzoek naar heerlijke Italiaanse buffetten? Probeer snel onze specialiteiten. Bereid met de verste kruiden, groenten, vlees en vis! Speciaal voor u geselecteerd uit de beste kwaliteit!

BUFFET PIEMONTE

  • Prosciutto di Parma con melone (parmaham met meloen)

  • Pomedori al tonno (gevulde tomaat met tonijnmayonaise)
  • Mozzarella salmone marinate (mozzarella, zalm en basilicum)
  • Ripieni d’Italia (Italiaans gevuld tomaatje)
  • Mortadella/Salami Toscane (diverse Italiaanse cervelaat specialiteiten)
  • Diverse condimenti (Italiaans gekruide olijven)
  • Insalata del capo (salades van de chef)
  • Insalata Pomedori (salade van tomaat, komkommer, bleekselderij en dressing van koriander)
  • Pollo alla cacciatore (Toscaanse kip gesmoord in tomaten met verse groente en kruiden)
  • Pasta con salsa di panna pesto funghi (Tagliatelle met pesto-roomsaus en champignons)
  • Bistecche di filetto in salsa di panna italiana (Filetlapjes in Italiaanse roomsaus)
  • Lasagne Bolognaise
  • Pasta maccheroni arrabbiata (pasta met redelijk pittige saus met  tomaten, knoflook, olijven en peterselie)
  • Bancheto di Pane (assortiment van diverse broodsoorten)
  • Burro alle erbe (Kruidenboter)

BUFFET MEDITERRANEO

  • Uovo Ripieni d’Italia
    (Italiaans gevuld eitje)

  • Pomedori Mario
    (Gekruide pomedori tomaatjes)
  • Vitello Tonnato
    (kalfsfricandeau met tonijnmayonaise)
  • Diverse condiment olive
    (diverse Italiaans gekruide olijven)
  • Paprika en pepperoni con farmagio alla panna
    (gevulde paprika’s/pepers met roomkaas)
  • Mortadella/Salami Toscane (diverse Italiaanse cervelaat specialiteiten)
  • Tomaat-broccoli salade
  • Frisse komkommer salade
  • Witte koolsalade met ananas en bleekselderij
  • Tagliatelle  salade met Italiaanse  kruiden, olijven, pesto en paprika
  • Insalata del capo
    (Salades van de chef)
  • Kippenhaasjes in een carbonaire saus
  • Lasagne Bolognaise
  • Pasta tagliatelle met een Italiaanse bospaddenstoelen roomsaus
  • Polpete Sicilia
    (gehaktballetjes op Siciliaanse wijze met een sherry aubergine-tomaten saus)
  • Filleto di maiale con salsa di ossobucco
    (varkensfilet met ossobucco saus)
  • Vendure mista di stagione e padella o alla grigha
    (gebakken Italiaanse groentemelange)
  • Bancheto di Pane
    (assortiment van diverse broodsoorten)
  • Kruidenboter

BUFFET ROME VEGETARISCH

  • Lasagne vegetariane
    (Vegetarische lasagne)

  • Spaghetti aioli
  • Italiaanse aardappelgratin
  • Vega balletjes in arabati saus
  • Pasta met gegrilde groenten en room
  • Vegetarische aardappelgratin met groenten
  • Diverse anti pasta op schaal
  • Collezione di salate (diverse vegetarische salades)
  • Collezione salate di fruta (fruitsalade)
  • Collezione pane d’Italia (diverse Italiaanse broodsoorten)
  • Burro con erbe (kruidenboter)

BUFFET ITALIANO

  • Prosciutto di Parma con melone (parmaham met meloen)

  • Gamberi all Italiana (garnalen op Italiaanse wijze)
  • Mortadella/Salami Toscane (diverse Italiaanse cervelaat specialiteiten)
  • Collezione condimenti d’olive (diverse Italiaans gekruide olijven)
  • Mozzarella e pomodori con marinãta basilica (mozzarella met tomaat en basilicum)
  • Polpette in salsa di pomodoro con cipolla, basilico e pecorino (Gehaktballetjes in tomatensaus met ui, basilicum en pecaroni)
  • Lasagne di Bolognese
  • Patate novelle italiane (Italiaanse krieltjes)
  • Bistecche di filetto con oregano e basilca salsa (filetlapjes met oregano in basilicumsaus)
  • Pollo all Italiana (kip op Italiaanse wijze)
  • Tortellini con pomodori e salsa d’olive (tortellini met tomaat-olijvensaus)
  • Collezione di salate (diverse salades)
  • Rigatoni con paprica, cipolli, basilicae aciughe (rigatoni met paprika, ui, basilicum en ansjovis)
  • Collezione salate di Fruta (fruitsalade)
  • Collezione pane d’Italia (diverse Italiaanse broodsoorten)
  • Burro con erbe (kruidenboter)

BUFFET PAOLO ROSSI

  • Prosciutto di Parma con melone (parmaham met meloen)

  • Prosciutto erbes con l’asparagus (ham-asperge rolletje)
  • Spinata Romana salami en mortadella (Italiaanse cervelaatvarianten)
  • Filets di pollo dal forno (kipfilets uit de oven)
  • Salmon fumato (gerookte zalm)
  • Salmon marinate (gemarineerde zalm)
  • Insalata di Riso Ricca (rijstsalade met olijven, bleekselderij, tomaat, zilverui en augurk)
  • Insalata Di Tagliatelle (Tagliatelle salade)
  • Insalata del capo (Salades van de chef)
  • Insalata Pomedori (Tomaatsalade met broccoli, mayonaise en ui)
  • Patate Rosmarino (Rozemarijn aardappeltjes)
  • Lasagne Bolognese
  • Penne di pasta sol salmon e courgettes (penne met zalm en courgettes)
  • Tortellini d’Alpeggio (tortellini met gehakt, spinazie en rozemarijn in kaassaus)
  • Spezzatino di manzo italiano (Italiaanse runder stoofpot)
  • Bancheto di Pane (assortiment van diverse broodsoorten)
  • Burro alle erbe (Kruidenboter)

BUFFET ETNA

  • Prosciutto erbes con Asparagi
    (Jamon d’herbe met asperges)

  • Salmone fumato
    (gerookte zalm)
  • Salmone marinata
    (gemarineerde zalm)
  • Gamberi marinata
    (gemarineerde garnalen)
  • Pomodori Mario
    (gekruide pomedori tomaatjes)
  • Mortadella/Salami Toscane
    (diverse Italiaanse cervelaat specialiteiten)
  • Diverse condimenti d’olive
    (diverse Italiaanse gekruide olijven)
  • Insalata di pomodori e broccoli (Tomaat-broccoli salade)
  • Insalata del capo
    (Salades van de chef)
  • Insalata di cavolo italiana
    (Italiaanse koolsalade)
  • Insalata di cetrioli freschi
    (Frisse komkommersalade)
  • Pasta salade del capo
  • Lasagne Bolognese
  • Gratin di patate toscane
    (Toscaanse aardappelgratin)
  • Tortellini con panna prosciutto e piselli (tortellini met room, ham en doperwten)
  • Frittata con verdure e parmigiano (Toscaanse omelet met groente en Parmezaanse kaas)
  • Spaghetti aioli con scampi
    (Spaghetti aioli met scampi’s)
  • Risotto al pomodoro con basilica, cipolla, aglio, olio d’oliva con formaggio (tomatenrissoto met basilicum, ui, knoflook en olijfolie met Parmezaanse kaas)
  • Bancheto di Pane
    (assortiment van diverse broodsoorten)
  • Burro alle erbe
    (Kruidenboter)