DIVERSE AANVULLINGEN
Koude aanvullingen

AANVULLINGEN KOUDE VLEESGERECHTEN

  • Diverse soorten paté
  • Ham/asperge-rolletje
  • Gevuld eitje
  • Gevuld eitje Italiaans ,Spaans of provinciaals
  • Cervelaat met augurk
  • Vega asperge-rolletje

AANVULLINGEN KOUDE VLEESGERECHTEN

  • Gegrilde drumsticks
  • Ardennerham met meloen
  • Gegrilde rosbief met augurk
  • Gegrilde varkensfilet
  • Indische gehaktballetjes
  • Gehaktballetjes met knoflook-mayonaise
  • Gehaktballetjes met Italiaanse tomatensaus
  • Gehaktballetjes met party-saus
  • Gegrilde kipfilet rolletjes
  • Gegrilde kipfilet´s
  • Gegrilde kiphaasjes

AANVULLINGEN KOUDE VLEESGERECHTEN

  • Carpaccio van ossenhaas met verse Parmezaanse kaas, gemarineerd met olijfolie en balsamico- dressing
  • Carpaccio van zalm met verse Parmezaanse kaas, gemarineerd met olijfolie en balsamico-dressing
  • Carpaccio van tonijn met verse Parmezaanse kaas, gemarineerd met olijfolie en balsamico-dressing
  • Vitello tonnato
  • Gemengde antipasta Pedero (Verschillende soorten olijven, champignons, paprika’s, pepers, feta, zongedroogde tomaatjes en gevulde anti-pasta)

AANVULLINGEN KOUDE VISGERECHTEN

  • Gerookte makreelfilet
  • Gekruide makreelfilet
  • Gepeperde makreelfilet
  • Hollandse maatjes
  • Noorse garnalen

AANVULLINGEN KOUDE VISGERECHTEN

  • Gemarineerde scampi’s
  • Vers gerookte forel
  • Vers gerookte zalm
  • Graved lachs (zalm)
  • Gekruide zalmzijdes à la Pedero
  • Hollandse garnalen

AANVULLINGEN KOUDE VISGERECHTEN

  • Speciaal à la Pedero Opgemaakte hele zalm (30/40 personen) DAGPRIJS
Warme aanvullingen

AANVULLINGEN OP BUFFET WARME VLEESGERECHTEN

  • Limburgs zuurvlees
  • Goulash
  • Vlaamse stooflappen
  • Kippenragout
  • Gehaktballetjes in tomaten-, zigeuner- of stroganoffsaus
  • Indische gehaktballetjes in saté-saus
  • Kip in fruitsaus (zoetzuur)
  • Kip in saté-saus
  • Kip pilaf
  • Kippenhaasjes in zigeuner-, stroganoff- peper- of champignon saus
  • Kippenhaasjes met saté of chillisaus
  • Beenham in mosterdsaus
  • Warme ham in champignon-, zigeuner- , stroganoffsaus- of pepersaus
  • Tête de veaux (typisch Limburgs streekgerecht)
  • Ossobucco
  • Varkens- of kipgeschnetzeltes in roomsaus
  • Chili con carne
  • Varkenshaas met champignon roomsaus
  • Gehaktballetjes in honing mosterdsaus
  • Diverse lasagne
  • Kipfilet met kerrie roomsaus
  • Kipfilet met jachtsaus
  • Kip in een Chinese saus
  • Kip in balisaus
  • Kip in rode currysaus
  • Kip in ketjap saus

AANVULLINGEN OP BUFFET WARME VLEESGERECHTEN

  • Konijnenrugfilet in het zuur
  • Konijnenbout zoet/zuur
  • Gegrilde varkensrugfilet met een saus naar keuze
  • Varkenshaasjes in gorgonzolasaus
  • Varkenshaasjes in een roomsaus met bospaddenstoelen en champignons
  • Varkenshaasjes in een pikante roomsaus met paprika en gebakken ui
  • Varkenshaasjes met pestoroomsaus
  • Varkenshaasjes met kaas- roomsaus
  • Varkenshaasjes in balisaus
  • Varkenshaasjes Indisch gekruid met saté-saus en gebakken ui
  • Souvlaki met tzatziki-saus
  • Boeuff stroganoff
  • Kalfsragoût
  • Biefstukreepjes met gebakken ui, champignons, bospaddenstoelen en room
  • Biefstukreepjes met gebakken paprika in room saus
  • Indische biefstukreepjes pikant gekruid
  • Biefreepjes in balisaus
  • Biefstukjes in stroganoff saus
  • Boeuff Teriyaki
  • Kalkoen in een fruitsaus à la Pedero
  • Stooflappen in een mosterdsaus
  • Kippenragoût met pasteitje
  • Tika masala
  • Kippenhaasjes in rode currysaus met sjalotjes
  • Kippenhaasjes in balkansaus
  • wildragout
  • hazenpeper
  • Vlaamse stoofpot
  • Boeuf al la bourguignon

AANVULLINGEN OP BUFFET WARME VISGERECHTEN

  • Pangarolletje in Italiaanse tomatensaus
  • Pangarolletje gevuld met zalm in room-dillesaus
  • Zalmfilet in een zeevruchtensaus
  • Pangafilet in een kreeften-saus
  • Zalmfilet in kreeften-saus
  • Zalmfilet in een room-dillesaus
  • Zalmfilet in een fruitige saus met limoen
  • Visstoofpot d’Italia
  • Visstoofpot Méditerranée
  • Tongrolletjes in een milde room-mosterdsaus
  • Pangarolletje in een roomsaus met paprika en tomaat
  • Garnalenragout
  • Zalmragout
  • Zalm in room-dillesaus
  • Panga rolletje in een peperroomsaus
  • Panga rolletje in Italiaanse tomatensaus
  • Visstoofschotel met citrusvruchten
  • Visstoofpot Italiaans bereid
  • Visstoofpot Spaans bereid
  • Visstoofpot Hollands Glorie
  • Kabeljauwfilet met paprika roomsaus
  • Verse tonijnmoot met Japanse soyasaus en wasabi mayonaise
  • Vispaella
  • Vislasagne
  • Tilapia in dille-roomsaus
  • Tongrolletjes in truffelroomsaus
  • Visragout
  • Scampi’s gebakken in knoflook
  • Lasagne met zalm
  • Tagliatelle met zalm